långsjö teater

Långsjö teater är en  fri professionell teatergrupp, som grundades 2012. Vi producerar scenkonst för barn och vuxna och turnerar över hela Sverige och även internationellt.

teater sörmland

Teater Sörmland startade 1975 under namnet Teatergruppen Småfolket och är en fri turnerande scenkonstgrupp som årligen möter en publik på ca 13.000 personer. Teater Sörmland har sin bas i Nyköping och drivs med stöd av Nyköpings kommun och Region Sörmland.

propellerteatern

Propellerteatern är en teatergrupp som sedan 2001 huserar i Nyköping, vars mål är att göra aktuell, angelägen och bångstyrig teater.

terrastella scen & film

Terrastella är en fri aktör som drivs av passionen av att göra spännande och relevant scenkonst för vuxna och ungdomar, nationellt och internationellt.

teater skata

Teater Skata bildades 1994 och gör föreställningar med berättande, dockor, modellteater, mask och clown, för både barn och vuxna. Teater Skata verkar också pedagogiskt bl a med Skapande skola och interaktiva föreställningar.

musikteater unna

Musikteater Unna gör minimalistiska musik- och berättarföreställningar med en scenberättare och en musiker på scen. Med storytelling, narrativ musik och gestaltning skapar de episka berättelser med ett tydligt samhällsengagemang.

teater rita prick

Teater Rita Prick: Av och med Lotta Lagerström.
Interaktiv teater för barn i alla åldrar!

teater beckalin

Beckalin är ett företag med flera olika ben. Ett av benen är ”Teater Beckalin” med inriktning clowneri. I övrigt arbetar Beckalin med regiuppdrag, teater/dramapedagogik, text och kulturarrangemang. Beckalin drivs som enskild firma av Rebecka Melin. Men samarbetar med flera andra aktörer i olika projekt.

Bissa Abelli, var med om att bilda ABELLIS MAGISKA TEATER 1979. Gruppen har turnerat i hela Sverige, samt gästspelat i Europa, Japan, Indonesien, Taiwan och USA. Sedan 2000 samarbetar Bissa Abelli med Harald Lowden.

mer dans åt folket

Mer Dans åt Folket är en kulturförening som arbetar för att visa, dela, prata om och producera dans och koreografi med professionella dansare, koreografer och fria kulturutövare; för allmänheten och med specifika målgrupper i åtanke. Mer Dans åt Folket verkar för att danskonst ska nå fler invånare.

simon stålspets

Sörmlandsbaserad teatergrupp bestående av Simon Stålspets.

teater klämman

Vi tillverkar våra egna marionetter som inspireras av forna sagor och historier.

teater till dig

Drivs av föreläsaren och skådespelaren Vibeke Nielsen. I över tjugo år har hon arbetat i skolans värld med föreläsningar och teaterföreställningar som tagit upp ämnen som mobbing, utanförskap, alkohol och drogproblematik, stress och prestationsångest.

musikteater gulasch

Musikteater Unna gör minimalistiska musik- och berättarföreställningar med en scenberättare och en musiker på scen. Med storytelling, narrativ musik och gestaltning skapar de episka berättelser med ett tydligt samhällsengagemang.